Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Opel Insignia va fi prezentat oficial la Salonul Auto de
6 IULIE 2008, 00:18
1,460
0
Noul Opel Insignia va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Londra
De Ilie Toma
0
Opel a anuntat ca va prezenta publicului noul sau varf de gama, modelul Insignia, la Salonul Auto de la Londa, care se va desfasura intre 23 iulie si 3 august 2008. Mai mult ca atat, Insignia (sau urmasul lui Vectra, cum i se mai spune), va fi prezentat in doua versiuni de caroserie: cea notchback (sa-i zicem sedan), cu 4 usi, si hatchback, cu 5 usi.

Tot in cadrul Salonului Auto de la Londra va fi prezentata si noua sigla Opel, care, impreuna cu noul model, isi doreste sa marcheze o noua era in istoria Opel, in care modelel sale vin cu un design pasional, precum si calitati tehnice excelente.

Printre noutatile aduse de Insignia, pe langa motoare economice si design foarte reusit, noul model dispune de un coeficient aerodinamic de exceptie, de doar 0.27, care il plaseaza pe primul loc in clasa sa.

Prin lansarea simultana a celor doua versiuni de caroserie, Opel isi propune sa atace cu curaj inca din start pietele europene. Spre exemplu, in tari precum Franta sau Anglia, clientii prefera versiunile cu 5 usi in acest segment, pe cand germanii prefera sedan-urile cu 4 usi.

Opel a declarat ca mizeaza pe vanzari aproximativ egale ale celor doua versiuni.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!