Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen C3 Picasso - noul baby-MPV, ce va debuta la Salonul
11 SEPTEMBRIE 2008, 14:15
1,288
0
Citroen C3 Picasso - noul baby-MPV, ce va debuta la Salonul Auto din Paris
De Ilie Toma
0
La dezvoltarea noului C3 Picasso s-a folosit multa creativitate si la baza sa sta un design stilat si inovativ. Luand in consideratie dimensiunile exterioare, putem spune ca modelul dispune de un interior foarte spatios.

Design-ul lui C3 Picasso este atat intuitiv, cat si foarte practic, facandu-l foarte versatil pentru persoane, cu diferite stiluri de viata. Fiind propulsat de o gama larga de motoare eficiente, econome, mai putin poluante si foarte agile, noul C3 Picasso va lasa multumit orice sofer.

Modelul va fi produs la uzina Trnava din Slovacia, cu un volum anual de 110.000 unitati. C3 Picasso va fi un model cheie in segmentul sau, urmandusi fratii sai mai mari – C4 Picasso si Grand C4 Picasso, cele mai bine vandute MPV-uri in Europa in anul 2008.

Dimensiunile compacte ale modelului (4.080 mm lungime, 1.730 mm latime si 1.620 mm inaltime) fac din noul Picasso un automobil foarte agil, ce se descurca usor cu toate obstacolele aparute. Fiind la volanul masinii, o sa va simtiti foarte calm si linistit. Gama de motorizari include: doua motoare pe benzina, de 95 si 120 CP si doua motoare diesel, folosind tehnologia HDi, cu puteri de 90 si 110 CP. Iar emisiile de CO2 indica cea mai mica valoare din categoria sa, la motoarele diesel emanand 125 si respectiv 130 g/km.

Noul Citroen C3 Picasso isi va face debutul sau oficial la Salonul Auto din Paris, iar vanzarile vor demara in primul semestru al anului 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!