Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda prezinta conceptul ce va revolutiona tehnologia hibrida: Insight
8 SEPTEMBRIE 2008, 11:49
1,332
0
Honda prezinta conceptul ce va revolutiona tehnologia hibrida: Insight
De Ilie Toma
0
Honda va dezvalui un concept hibrid nou, ce poarta denumirea de Insight. Prezentarea va avea loc la Salonul Auto International de la Paris. Pe langa modelul sus mentionat, Honda va prezenta si modelele FCX Clarity si CR-Z, ceea ce demonstreaza ca producatorul nipon lucreaza intens asupra dezvoltarii masinilor ''ecologic curate''.

Conceptul Insight va sta la baza inspiratiei pentru versiunea de serie, ce va demara in anul 2009. Cu aceasta aparitie, Honda va deschide o noua era a tehnologiei hibride, in industria automobilistica.

Clientii, ce vor opta pentru modelul Insight, vor beneficia de o reducere de pret. Acest vehicul hibrid va fi oferit in varianta cu 5 usi, unde vor putea sta comod 5 pasageri, iar insusi masina va fi construita pe o platforma complet noua.

Insight va utiliza o gama larga de tehnologii, inclusiv sistemul de asistenta pentru o mai buna eficienta a consumului de combustibil. Insight va fi produs la aceeasi uzina, unde se produce si Civic Hibrid, in orasul Suzuka, Japonia.

''Modelul original Honda Insight a fost lansat in anul 1999 si pe atunci a fost pionerul in tehnologia hibrida in Europa si pana in prezent ramane a fi ca o icoana pentru inovatiile Honda in domeniul ocrotirii mediului ambiant'', a spus Takeo Fukui, directorul Honda Motor Co., Ltd. ''Noul Insight va oferi clientilor un consum redus si un nivel inalt de calitate''.

Conceptul Insight reprezinta punctul culminant din ultimele doua decenii, a cercetarilor motoarelor hibride. Insight va aparea in saloanele dealerilor in Europa, Japonia si America de Nord la inceputul anului 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!