Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Audi RS6 - succes prin dinamism
9 SEPTEMBRIE 2008, 08:34
1,318
0
Noul Audi RS6 - succes prin dinamism
De Petru Amihalachioaie
0
Istoria de success continua. Dupa RS6 Avant, va prezentam acum Audi RS6 in varianta sedan. Avand o performanta de invidiat si un dinamism ce-ti taie rasuflarea, noul RS6 este un leader in clasa sa – este cel mai puternic sedan din lume. La dispozitia Dvs. stau doua turbine si injectia directa, 580 CP, 650 Nm si 10 cilindri in forma de V. In acelasi timp, RS6 va ofera tot comfortul necesar unui automobil de clasa business.

Dispunand de manevrabilitatea unui automobil sport, noul Audi RS6 intr-adevar reprezinta ceva exceptional. Motorul V10 biturbo catapulteaza masina pana la 100 km/h in doar 4.5 secunde. La comanda, se poate mari viteza maxima, de la 250 km/h limitat electronic, pana la 280 km/h. Cutia de viteze in sase rapoarte din noul RS6, face parte din noua generatie de cutii de viteze automate sportive. Iar cea din urma este menita sa transmita toata puterea masinii catre sistemul integral de tractiune, ce este configurat sa primeasca mai multa putere spre axul din spate.

Ca si restul modelelor RS, ce sunt dezvoltate de catre Quattro GmbH si AUDI AG, noul RS6 impresioneaza prin caracteristicile sale dinamice – sportivitate fara compromise, un design dinamic si elegant, optiuni individuale si o calitate inalta. Noul Audi RS6 Sedan va fi disponibil pe piata Germaniei incepand cu mijlocul lunii octombrie. In tara de bastina, pretul de start va fi de 105.550 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!