Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera mondiala a noului Lexus IS 250 Covertible - Salonul Auto
12 SEPTEMBRIE 2008, 10:35
1,404
0
Premiera mondiala a noului Lexus IS 250 Covertible - Salonul Auto din Paris
De Ilie Toma
0
Compania Lexus a confirmat zvonurile despre lansarea unei decapotabile, pe baza modelului IS 250, ce urmeaza a fi prezentata la Salonul Auto din Paris. Despre aceasta s-a discutat la conferinta de presa a companiei nipone. Cabriolet-ul cu patru locuri va primi o litera in plus in denumirea sa - ''C'' si se va echipa cu un acoperis retractabil dur. Inca nu se cunoaste in cat timp automobilul se poate face din cabriolet in coupe si invers. Masina va fi propulsata de un motor de 2.5 litri pe benzina, ce produce 208 CP. Dupa cum se asteapta, peste careva timp dupa lansarea modelului IS 250, va fi disponibila si varianta IS 350 C, cu un motor de 306 CP. Iar mai apoi si versiunea sportiva – IS-F C.

Productia de serie a noului model decapotabil Lexus IS va demara la inceputul anului viitor.

Totodata, Lexus va prezenta la Salonul Auto din Paris si conceptul LF-Xh hibrid, noul LS 460 AWD si o gama larga de modele hibride Lexus.

Lexus ramane a fi primul si unicul producator de automobile premium, ce ofera o gama variata de masini: RX 400h, primul SUV hibrid din lume; GS 450h, un sedan hibrid luxos si LS 600h, o nava amirala ultra luxoasa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!