Prima pagină  »  Ştiri  »  Sa dam start cursei ''Land Rover G4 Challenge''
4 SEPTEMBRIE 2008, 13:44
1,407
0
Sa dam start cursei ''Land Rover G4 Challenge''
De Petru Amihalachioaie
0
Sunteti pregatit fizic si moral pentru cea mai tare cursa? Daca da, atunci mai aveti timp sa participati la competitia ''Land Rover G4 Challenge'', unde veti avea posibilitatea sa combinati condusul offroad cu kayaking-ul, ciclismul de munte s.a. Toate acestea, in conditiile si drumurile cele mai extremale.

La aceasta competitie aprinsa, ce va dura trei saptamani, vor participa echipe din 18 tari ale lumii. Locul de petrecere a cursei nu este unul intamplator: Mongolia. Peste tot vor domina stepele, muntii si conditiile extremale ale climei, in unul dintre cele mai mari deserturi din lume - Gobi.

Detinatorul Cupei Mondiale de Rugby, Josh Lewsey, unul dintre suporterii cursei ''Land Rover G4 Challenge'', a comentat: ''Daca va plac aventurile, asa cum imi plac si ele mie, daca va place sa stiti de ce sunteti in stare, sunteti pregatit moral si fizic, atunci neaparat trebuie sa participati la cursa ''Land Rover G4 Challenge''. Insa aveti in vedere, ca nu aveti mult timp la dispozitie ca sa luati parte la competitie, asa ca grabitiva si participati la cursa, ce ar putea fi cea mai mare aventura din viata Dvs.''
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!