Prima pagină  »  Ştiri  »  Arsenal FC lupta cu cancerul
11 MARTIE 2009, 16:13
1,436
0
Arsenal FC lupta cu cancerul
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Echipa engleza de fotbal Arsenal FC, este cunoscuta drept una dintre cele mai bune formatii din lume, iar ca o adevarata echipa de fotbal engleza tine foarte mult la fanii sai. Insa ei nu se limiteaza doar la aceasta. De curand, Arsenal a inceput una din cele mai grele "partide" pe care le-a disputat vreodata... lupta cu cancerul.

Impreuna cu caricaturistul Gerald Scarfe si sponsorul oficial Citroen, acestia au dat startul unei campanii de caritate pentru stringerea de fonduri, care vor fi utilizate in lupta contra cancerului la adolescenti. Gerald Scarfe a desenat haios pe un Citroen C4 caricaturile antrenorului formatiei Arsene Wenger, cat si a jucatorilor Gael Clichy si Robin van Persie. Astfel se va promova strangerea de fonduri pentru Centrul de Incredere a Adolescentilor bolnavi de cancer.

Automobilul va avea locul sau in tribune pentru urmatoarele trei meciuri pe care le va disputa echipa pe terenul propriu, magnificul Emirates Stadium. Citroen-ul C4 va putea fi castigat de una din persoanele ce vor procura biletele pentru loterie, iar costul acestora va fi de 2 lire sterline. Fondurile vor fi in totalitate transmise Centrului de Incredere a Adolescentilor bolnavi de cancer.

In fiecare zi in Marea Britanie, sunt diagnosticati cu cancer sase adolescenti, aproape 2.000 intr-un singur an. Acesti copii sunt de obicei tratati in mod spitalizat zi de zi intr-un mediu aspru, impreuna cu cei maturi sau in alte imprejurari. Centrul de Incredere a Adolescentilor bolnavi de cancer isi propune ca tinerii sa fie tratati separat de catre experti specializati in cancer la tineri intr-un mediu relaxant si cit mai placut pentru copii. Tinta principala este ca pana in anul 2012, fiecare adolescent diagnosticat cu cancer, sa fie tratat intr-o unitate a Centrului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!