Prima pagină  »  Ştiri  »  Faceti cunostinta ... Lamborghini LP 650-4 Roadster
17 MARTIE 2009, 16:13
1,463
0
Faceti cunostinta ... Lamborghini LP 650-4 Roadster
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
La doar trei ani dupa lansarea lui Lamborghini LP 640, la Salonul Auto de la Geneva, iata ca acum este prezentat un alt Murcielago, doar ca unul mai exclusivist, cel putin datorita celor 50 de vehicule ce vor fi produse. Numele ii este Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster, un bolid cu tractiune integrala care acum are mai multa putere ce este reflectata de aspectul dur.

Editia limitata din prima secunda este recunoscuta ca un adevarat sport car italian, posibil din cauza emblemei aurii cu taurul ce asteapta sa te ia in coarne, dar mai mult din cauza acelui aspect exterior atit de expresiv pentru un Murcielago. Acum acesta combina culoarea gri a caroseriei cu cea orange aprins pe care o gasim pe spoiler-ul fata, pragurile laterale, etrierele frinelor, cit si la interior. La exterior logo-ul LP 650-4, ne sugereaza exact ce monstru avem in fata.

Interiorul continua culorile gri si orange de la exterior, dar cel mai interesant, este materialul cu care este finisat interiorul si proportionalitatea acestuia. Astfel, consola centrala cit si jumatate din cadranul de bord din partea soferului sunt imbracate cu Alcantara Nero, iar in partea pasagerului cu piele Nero Perseus. Acest metoda de abordare a interiorului este cu totul speciala si putin neobisnuita, dar oricum, cum nu ar fi fost el aranjat, vorbim de un Lamborghini, nu asta ne intereseaza cel mai mult.

Cireasa de pe tort este propulsorul V12, preluat de la modelul precedent de 6.5 litri, ce produce acum 650 cai putere! Cuplul maxim este de 660 Nm, iar performantele acestuia nu vor fi pe placul cardiacilor, 0-100 km/h in 3.4 secunde iar viteza maxima este in jur de 330 km/h. O adevarata racheta...

Lamborghini LP 650-4 Roadster este un vehicul pentru oameni puternici cu un buzunar puternic, chiar daca doar 50 de norocosi bogati se vor putea bucura de el. In schimb, acesta va schimba aspiratiile automobilistice a multor adolescenti, care odata cu aparitia acestuia, vor inpinzi peretii dormitorului cu posterele lui Lamborghini LP 650-4 Roadster.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!