Prima pagină  »  Ştiri  »  Federatia Rusa - Piata perfecta pentru Cadillac si Hummer
12 MARTIE 2009, 21:49
1,490
0
Federatia Rusa - Piata perfecta pentru Cadillac si Hummer
De Redactia PiataAuto.md
0
In ciuda situatiei economice complicate in lume, in care multi dintre producatorii de autovehicule urmaresc micsorarea vinzarilor, iata ca Cadillac si Hummer ne uimesc cu cota vinzarilor. Doar stim ca aceste doua marci sunt Nord Americane si ne-am fi asteptat cu totii ca acolo ele sa inregistreze majorari a vinzarilor, dar nu e asa, la moment Rusia este cea care le asigura venituri record. Dupa totalurile lunii februarie 2009, in pofida scaderii cu 38 % a numarului total de masini vindute aici, Cadillac se pot lauda cu vinzari de peste 50 %, fata de aceeasi luna a anului 2008 in timp ce Hummer chiar cu 69 %.

Aceasta crestere impresionanta a numarului de vinzari este argumentata de doi factori, spun reprezentantii General Motors. In primul rind vinzarile in crestere a modelelor Hummer sunt datorate aparitiei in showroom-uri modelelor reinoite Hummer H2 si H3 cu motorul V8 de 5.3 litri.
Al doilea factor, dar la fel de important, este pretul relativ accesibil. La inceputul anului 2009, General Motors nu a micsorat preturile la modele Hummer si Cadillac, chiar daca pe piata financiara, moneda nationala a Rusiei pierdea pozitii. Mai mult ca atit, General Motors a propus pentru acestea un pret nou, unul mult mai redus. De exemplu in cazul navei amiral Cadillac Escalade, in unele showroom-uri, preturile au fost reduse cu pina la 14.000 dolari SUA!

Este cu adevarat uimitor ce se intimpla pe piata rusa, mai ales ca succesul mare aici il au marcile de automobile care sunt cunoscute prin marimile exagerate si consumul sporit de combustibil. Iata un exemplu real, ca criza financiara mondiala nu influenteaza asupra tuturor in egala masura…
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!