Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari sarbatoreste 1000 de vehicule livrate in Hong Kong
12 MARTIE 2009, 12:34
1,300
0
Ferrari sarbatoreste 1000 de vehicule livrate in Hong Kong
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
La data de 11 Martie a avut loc o ceremonie speciala in golful Victoria, din regiunea chineza Hong Kong. Aceasta nu a fost organizata de oricine, dar de reprezentanta oficiala Ferrari, care a sarbatorit masina cu numarul 1.000 ce a fost livrata aici. Peste 65 de reprezentanti ai presei au fost prezenti la acest eveniment important pentru Ferrari.

Modele Ferrari se vind de peste 45 de ani in Hong Kong, dar cel cu numarul 1.000, este un frumos 612 Scaglietti, care a fost comandat anul trecut de catre noul proprietar, Didier Li. Descoperirea automobilului si inminarea cheilor a avut loc in cadrul unei ceremonii cu totul aparte,la bordul vasului ’’Huan’’. Acest vas este cu certitudine un simbol istoric al Hong Kong-ului, care impreuna cu fundalul modern impinzit de zgirie nori, redau o impresie inimaginabila acestei festivitati.

In anul 2008, Ferrari a livrat 115 automobile in Hong Kong, in timp ce 1089 au fost livrate in toata regiunea Pacifica a Asiei. Piata principala aici, continua a fi Japonia, cu 433 masini vindute in 2008.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!