Prima pagină  »  Ştiri  »  Lamborghini si Blancpain doresc sa cucereasca cel mai bun timp
13 MARTIE 2009, 16:30
1,470
0
Lamborghini si Blancpain doresc sa cucereasca cel mai bun timp
De Redactia PiataAuto.md
0
Cel mai vechi producator de ceasuri exclusiviste din lume,Blancpain, a devenit sponsorul principal al modelului de curse Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Din anul 1735, Blancpain produce ceasuri de lux, in timp ce fiecare exemplar produs, este munca unui singur om, ceea ce releva calitatea si atentia acordata fiecarui ceas produs. Cum la fabricarea fiecarui orologiu este important fiecare detaliu, astfel si la fabricarea unui Lamborghini se acorda atentie la aceste detalii.

In aceasta clasa vor concura doar bolizi Lamborghini Gallardo cu tractiune integrala, care vor avea greutatea redusa pina la 1.300 kg si cu 10 cai putere decit la modelul de serie. Ca rezultat, propulsorul V10 va garanta 570 cai putere. Se prognozeaza de a fi produse 30 de vehicule pentru echipele concurente, care pentru a dispune de acest super car, vor fi nevoite sa scoata din buzunar 200.000 Euro.

Pentru prima data la linia de start, Lamborghini Blancpain Super Trofeo, va iesi pe celebrul circuit Silverstone din Marea Britanie, la data de 2-3 Mai. Acesti bolizi vor mai lua startul si pe alte circuite la fel de renumite ca: Spa-Francorchamps si Paul Richard si se va petrece in paralel cu FIA GT si DTM.

Prin natura sa, parteneriatul dintre aceste doua companii ce activeaza in domenii diferite, este unul interesant, datorita faptului ca ambele au acelasi scop, goana dupa fiecare secunda.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!