Prima pagină  »  Ştiri  »  Land Rover primeste ajutor financiar de la Guvernul Britanic
13 MARTIE 2009, 11:19
1,348
0
Land Rover primeste ajutor financiar de la Guvernul Britanic
De Redactia PiataAuto.md
0
Este bine cunoscut faptul ca Guvernele diferitor state ajuta producatorii auto sa depaseasca momentele de criza prin care trec. Uite ca e cazul si lui Land Rover, care are toate sansele sa primeasca un ajutor de 27 mln Lire pentru elaborarea unui nou model. Automobilul nou va deriva din conceptul LRX, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit anul trecut.

Ajutorul va fi posibil datorita business-planului de investitii elaborat de catre Guvern si va fi un aport financiar serios la totalul de 400 mln de Lire necesare pentru a realiza acest proiect. Este important de mentionat ca acest ajutor, este separat de cel pe care il ofera Guvernul Britanic tuturor producatorilor auto autohtoni.

Chiar daca ajutorul oferit de Guvern necesita o serie de aprobari inainte de a fi alocat, Land Rover deja a anuntat ca modelul nou va fi o completare la deja existenta gama de modele luxoase Range Rover. Acesta va dispune de dimensiuni si de o greutate redusa, in timp ce tehnologiile prezente la LRX vin sa arate raspunsul companiei la cerintele actuale pe piata. Noul Range Rover va fi unul cu un design rafinat si va dispune de propulsoare inalt eficiente, care doresc o reducere cu 20 % de CO2.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!