Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz devine tot mai prezent in Republica Moldova: un showroom la
19 MARTIE 2009, 10:40
2,419
0
Mercedes-Benz devine tot mai prezent in Republica Moldova: un showroom la Balti
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Anul trecut faimoasa marca germana si-a facut lansarea oficiala pe teritoriul Republicii Moldova, prin unicul sau Distribuitor General Autorizat, compania Grand Premium. In chiar primul sau an de prezenta oficiala, Mercedes-Benz a reusit sa realizeze un fapt impresionant: vanzarile Mercedes-Benz au devansat cu mult cifrele concurentilor sai din segmentul premium, chiar daca unii din acestia au fost prezenti pe piata republicii de mai multi ani.

“Sunt rezultate frumoase, care au fost obtinute prin multa munca si perseverenta. Insa, inainte de toate, conteaza standardele la care ne deservim clientii – in reprezentanta Mercedes-Benz din Republica Moldova veti intampina aceeasi atitudine si seriozitate pe care o veti intalni in reprezentantele similare din orice alta tara europeana”, mentioneaza oficialii Grand Premium.

“Sunt multe componente care formeaza perceptia generala in public a unei marci, iar Mercedes-Benz, in cei peste 100 de ani de experienta pe care ii are, a invatat sa tina cont de toate aspectele, si tocmai de asta este atat de placut sa vizitezi un showroom Mercedes-Benz, iar mai apoi sa fii un proprietar al unui model Mercedes-Benz”, au mai declarat reprezentantii Grand Premium.

Nordul Republicii va beneficia de aceeasi abordare unica

Showroom-ul Mercedes-Benz din Balti, inaugurat de Grand Premium, Distributorul General Autorizat Mercedes-Benz in Moldova, marcheaza o etapa importanta in pozitionarea marcii germane in tara noastra. Este si un angajament asumat fata de producatorul german, pe care Grand Premium il pune in aplicare, si dupa cum tine sa ne informeze reprezentantul moldovean, vor urma si alte etape marcante in viitor.

Showroom-ul din Balti va oferi atat vizitatorilor, cat si celor care achizitioneaza un Mercedes-Benz, aceeasi abordare speciala de care beneficiaza tot posesorii Mercedes-Benz din lume. In showroom puteti admira modelele expuse, iar in cazul preferintelor cu totul selecte, orice model al marcii germane poate fi livrat in deplina siguranta si in termeni scurti clientilor din Balti si din intreaga regiune de Nord a Republicii. De asemenea, un factor important pentru posesorii automobilelor germane, clientii din nord vor beneficia de aceeasi calitate a deservirii automobilelor, asigurata de specialisti calificati in training-urile corporative ale grupului Daimler.

O abordare unica, o excelenţă in maniera de lucru, acestea sunt calificativele ce caracterizeaza Mercedes-Benz, inca de la etapa de concepere şi productie, iar mai apoi distribuţie a unui automobil. Bine ati venit in showroom Mercedes-Benz din Balti!


Adresa showroom-ului Mercedes-Benz Bălţi:
Str. Decebal, 142, Balti,
Tel: ( 231) 9-41-25, 9-41-26
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!