Prima pagină  »  Ştiri  »  Surfer-ul Mini ... Visul adevaratilor aventurieri
16 MARTIE 2009, 09:17
1,258
0
Surfer-ul Mini ... Visul adevaratilor aventurieri
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Cum vi se pare o colaborare intre producatorul britanic de automobile, Mini, cu producatorul de rulote, Airstream, si cu un producator exclusivist de mobila, Republic of Fritz Hansen (nu va speriati, nu e nici o greseala, asta e numele adevarat)? Poate din start ati crede ca e un non-sens...Dar sa stiti ca este adevarat, si nu este doar o colaborare simpla, ci una asupra unui concept ce doreste sa obtina in rezultat un britanic micut ce duce in spate o rulota exclusiva. Conceptul va fi prezentat pentru prima data la expozitia Interni Design Energies, ce va demara la sfirsitul lunii aprilie in orasul italian,Milano.

Mini Cooper S Clubman va reflecta un spirit aventuristic caracterizat de linii de culoare verde aprins pe fonul culorii negre, care vor continua elegant pe rulota Airstream de 6.70 metri lungime. Cit priveste datele tehnice ale lui Mini Cooper S Clubman, acestea nu au fost modificate , avind acelasi propulsor de 1.6 litri cu 175 cai putere, care are puterea de al propulsa pina la 100km/h in 7.6 secunde si o viteza maxima de 224 km/h, desigur aceste date sunt obtinute fara rulota. La conceperea celei din urma, au fost luate in calcul si cele mai mici detalii. Astfel cei ce din neglijenta o vor ’’scapa’’ in apa, vor fi bucurosi sa afle ca ea este impermiabila.

Asupra interiorului rulotei s-a rasfrins intreaga imaginatie a design-erilor de la Republic of Fritz Hansen, iar ca rezultat vedem aplicarea in practica a gusturilor rafinate exclusiviste. Inspiratia le-a fost insuflata de catre stilul de viata a surferilor, unul libertin si plin de aventura. Astfel acesta usor poate fi observat datorita rafturilor sub forma de surfboar plasate pe peretii rulotei. La interior vor fi prezente si renumitele scaune Egg and Swan,intr-o noua interpretare a lui Arne Jacobsen, cele care au facut furori la aparitia sa in lume.

Toti trei parteneri care au pus umarul la aparitia acestui concept sunt foarte multumiti de colaborare cit si de rezultatul final. Desigur acest Mini nu va vedea lumina zilei ca vehicul de serie, dar insasi ideea este una originala si demna de aprecieri inalte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!