Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota a elaborat primul airbag central spate
12 MARTIE 2009, 13:16
1,426
0
Toyota a elaborat primul airbag central spate
De Redactia PiataAuto.md
0
Toyota continua sa isi fortifice pozitia de lider mondial in elaborea sistemelor de siguranta pasiva si activa, anuntand astazi o lansare impresionanta: primul airbag central pentru pasagerii din spate!

Astfel, Toyota este primul producator auto din lume care va echipa modelele sale cu un airbag pozitionat pe centrul scaunului spate, undeva in spatar. Acesta este conceput pentru a reduce leziunile in cazul unui impact lateral violent. In momentul coliziunii, airbag-ul este actionat din partea de sus a zonei centrale a spatarului, si va atenua coliziunea dintre pasageri spate, care in cazul accidentelor, deseori se lovesc unul de altul. Pare putin exagerat? Sau poate ultra inovativ?

Exagerat sau nu, compania japoneza Toyota intentioneaza sa dezvolte in continuare tehnologii si sisteme mai sigure pentru automobilele sale, precum si sa participe in dezvoltarea traficului sigur de automobile, planificand si implimentarea unor activitati de educare a soferilor pentru a garanta siguranta la trafic a acestora.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!