Prima pagină  »  Ştiri  »  VAZ doreste sa fie mai nepoluant
12 MARTIE 2009, 22:29
1,483
0
VAZ doreste sa fie mai nepoluant
De Redactia PiataAuto.md
0
Bine cunoscutul noua producator de automobile, AvtoVaz, a semnat recent un contract de colaborare cu renumita companie Ricardo, care se ocupa cu dezvoltarea independenta a tehnologiilor din domeniul automobilistic. Pe parcursul acestei colaborari, va fi elaborat un propulsor pe benzina nou in baza sistemului VVT, pentru noul model VAZ 21176.

Programul de elaborare va fi considerabil inbunatatit fata de cele deja existente, iar scopul principal este, dotarea noului model cu un propulsor ce se confera normelor europene de poluare, Euro 5. Din acest parteneriat, ambele companii vor avea de cistigat, iar cel mai important, inginerii AvtoVaz vor avea acces la cele mai moderne tehnologii.
AvtoVaz incearca sa tina pasul cu ceilalti constructori de automobile. Astfel ei vor utiliza tehnologiile companiei Ricardo, pentru a scadea consumul de combustibil, pentru a mari puterea propulsoarelor, si pentru a micsora eliminarea noxelor. Colaborarea cu compania Ricardo nu este o coincidenta, ea este una din companiile fruntase pe piata ce isi propune serviciile in numeroase tari ale lumii. Centrele Ricardo sunt amplasate in SUA, Germania, Cehia, Franta, Italia, Rusia, Corea, Japonia, India si China. Gama produselor sau tehnologiilor propuse de aceasta companie este vasta: de la electronica, sisteme de propulsie, pina la sisteme moderne hybrid.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!