Prima pagină  »  Ştiri  »  Bentley ataca in forta Salonul Auto de la Detroit
13 IANUARIE 2010, 11:17
1,971
0
Bentley ataca in forta Salonul Auto de la Detroit
De Constantin Mihalachi
0
Renumitul constructor britanic de automobile de lux Bentley s-a prezentat la randul sau la Salonul Auto de la Detroit, acolo unde a expus adevarate bijuterii pe patru roti. Cum Bentley este o marca adorata de cei mai prosperi oameni din SUA, constructorul a venit in forta in “capitala” auto nord-americana, si a expus noua nava amiral a companiei Bentley Mulsanne, dar si editia speciala “Series 51” disponibila pentru modelele Continental GT si GTC.

Atractia principala este desigur limuzina Mulsanne, model ce a fost prezentat in vara anului trecut in cadrul concursului de eleganta Pebble Beach, in urma caruia exemplarul cu numarul 1 a fost vandut pentru suma extraordinara de 500.000 Dolari SUA. Nava amiral al constructorului din Crew este una din cele mai dezvoltate automobile din lume din punct de vedere tehnic, dar care reuseste sa mentina stilul traditional, caracteristic automobilelor Bentley. Pentru o suma generoasa, clientilor li se ofera posibilitati pe masura – posibilitatea de a alege unul din cele 114 nuante pentru exterior, 21 nuante pentru tapiteria de la interior, 9 tipuri de insertii de lemn, sau 24 tipuri de piele, in moment ce toate acestea vor fi aplicate pe automobil dupa cele mai vechi traditii engleze, in mare parte manual.

O alta atractie a Salonului Auto de la Detroit ce poate fi regasita la stand-ul Bentley, este editia speciala “Series 51”, una care vine sa ridice la maxim extravaganta in modelele Bentley Continental GT, GT Speed, GTC si GTC Speed. Numita dupa anul in care oficial a fost deschis departamentul de design Bentley - 1951, “Series 51” presupune culori distinctive atat la exterior, cat si la interior. Pentru a fi deosebite de modelele “standart” Bentley GT si GTC, fiecare exemplar “Series 51” va primi logo-uri distinctive pe aripile fata, jante 20 inch cu 14 spite, cat si o posibilitate de a se opta pentru un interior bi-color, unul care va corespunde in stricta conformitate cu exteriorul.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!