Prima pagină  »  Ştiri  »  Geely Automobile Holdings Ltd este la etapa finala de achizitionare a
17 FEBRUARIE 2010, 13:39
1,302
0
Geely Automobile Holdings Ltd este la etapa finala de achizitionare a brandului suedez Volvo de la Ford Motor Company
De Geely Motors SRL
0
Yuan Xiaolin persoana de contact Geely Automobile Holdings Ltd. a anunţat faptul ca Geely va obtine miza de 100% pentru Volvo, inclusiv dreptul de proprietate a tehnologiilor existente in domeniile de siguranta si de protectie a mediului, precum si tehnologiile pentru modelele acestuia.

Geely Group Holdings si-a anuntat planurile de a licita Volvo, in septembrie 2009, achizitionarea caruia va fi finalizata deja pana in Mai 2010. Geely Group Holdings va achizitiona Volvo cu o suma cuprinsa intre 1,5 miliarde USD si 2 miliarde USD, si va construi o noua fabrica la Beijing, pentru a produce automobile brand Volvo.

In 2009 Geely a vandut 325.413 automobile la nivel mondial. In ianuarie 2010 vanzarile au urcat cu 137 la suta comparativ cu un an mai devreme, cu un record de 43877 de unitati. Geely Automobile este astazi o companie independenta, non-guvernamentala, complet integrata cu un sistem economic auto complet: de la proiectare, cercetare si dezvoltare, la productie, distributie si servicii post vanzare. In ultimii zece ani, Geely a crescut mai rapid decat oricare alta companie din industria chineza de automobile. Cresterea rapida a fost construita pe o planificare atenta si inovatie. Compania este printre primele 500 firme recunoscute in China.

Brandul Geely este reprezentat in peste 53 de tari din intreaga lume, acesta si-a stabilit un obiectiv de exportator la nivel international cu 2 / 3 din productia sa. Un alt scop Geely este de a intra pe noi piete strategice din Europa, care atesta o crestere rapida. Republica Moldova a fost aleasa ca fiind un pretendent puternic capabil sa se conformeze standartelor europene, in special in piata auto.

Geely Motors SRL este un parteneriat intre Colmobil Ltd o companie internationala cu o cifra de afaceri de 2 miliarde de dolari SUA, si un grup de investitii din Republica Moldova, care activeaza in domeniile precum asigurari (Exim-Asint), finantare (FFG), si afaceri imobiliare. Colmobil are peste 71 de ani de experienta in piata auto internationala ca si importator al Mercedes Benz, Smart, Hyundai si Mitsubishi. Acesta este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de autoturisme, vehicule comerciale, camioane si autobuze, din Israel.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!