Prima pagină  »  Ştiri  »  Jaguar va dezvalui cel mai rapid XKR la Geneva
17 FEBRUARIE 2010, 10:20
1,585
0
Jaguar va dezvalui cel mai rapid XKR la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Producatorul britanic Jaguar anunta ca in cadrul Salonului Auto de la Geneva urmeaza sa prezinte cel mai rapid XKR in versiune coupe, cel care acum reuseste sa obtina o crestere a vitezei maxime de la 250 la 280 km/h datorita pachetului de viteza Speed Pack pentru care pot opta optional clientii dornici de viteze extreme.

Din moment ce se opteaza pentru pachetul Speed Pack, versiunii “standart” XKR ii sunt aduse o serie de modificari ce tin de unitatea de control al propulsorului si trasmisie. In acelasi timp si elementele aerodinamice au avut de suferit modificari, acestea tinand de spoiler-ul fata care acum are o noua forma, cat si de spoiler-ul spate ce dispune acum de dimensiuni mai generoase pentru a oferi o reducere a fortei de ridicare a coupe-ului la viteze inalte.

Pe langa modificarile ce transforma XKR intr-un bolid fioros, odata cu pachetul Speed Pack, Jaguar a inzestrat XKR cu elemente stilistice ce il vor reprezenta, aici fiind incluse pragurile si difuzorul spate vopsite in nuanta caroseriei, elemente din crom ce contureaza ferestrele, etriere de culoare rosie cu logo “R”, si jante Kasuga de 20 inch.

Pentru clientii ce isi doresc sa se evidentieze si mai mult din multime, este disponibil si pachetul Black Pack, care este oferit doar in cazul in care deja s-a optat pentru Speed Pack. Cu Black Pack – Jaguar XKR adopta un stil fioros de curse datorita elementelor cheie ce sunt scoase in evidenta de nuanta neagra de pe jante, grila radiatorului s.a. Aditional, clientii au optiunea de a aplica un element grafic “XKR” ce va domina intraega partea laterala a coupe-ului.

In cazul in care se opteaza pentru ambele pachete, clintii vor fi nevoiti sa achite o suma aditionala de 4.000 Lire Sterline.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!