Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan la Salonul Auto de la Geneva
18 FEBRUARIE 2010, 12:40
1,454
0
Nissan la Salonul Auto de la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Stand-ul producatorului japonez promite sa fie foarte aglomerat in acest an la Salonul Auto de la Geneva. Nissan vine cu mai multe noutati aici, oferind publicului posibilitatea de a amira atat premiere mondiale, versiuni facelift, cat si modele prezentate in premiera in Europa.

La capitolul premiere mondiale atribuim doua modele – crossoverul Nissan Juke a carui forme au fost recent dezvaluite de Nissan, cat si un nou vehicul de clasa compacta ce va inlocui Nissan Micra. Ce tine de versiuni facelift, Nissan s-a straduit foarte mult sa impospateze gama modelelor cu tractiune integrala, urmand sa prezinte facelift-ul pentru Qashqai, Pathfinder si Navara. In premiera europeana vom avea ocazia sa admiram modele deja cunoscute de fanii auto de la alte saloane mondiale, printre care dinamicul Nissan 370Z Roadster si electro-mobilul Leaf ce reuseste sa parcurga o distanta de 160 km cu o singura incarcare a bateriilor Litiu-Ion.

Nissan va sustine o conferinta de presa la 2 Martie 2010 in persoana Presedintelui Nissan Motor Co – Carlos Ghosn, cel care de altfel va prezenta noile modele, cat si planurile de viitor ale companiei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!