Prima pagină  »  Ştiri  »  Noi anvelope de la Michelin – Pilot Sport 3!
16 FEBRUARIE 2010, 10:30
1,319
0
Noi anvelope de la Michelin – Pilot Sport 3!
De Constantin Mihalachi
0
Unul din cei mai importanti “jucatori” de pe piata mondiala de anvelope – Michelin, anunta ca a dat startul productiei noii generatii de anvelope Pilot Sport 3, care inlocuiesc pe piata 2 modele Pilot Exalto si Pilot Sport 2. Noul tip de anvelope promite sa dispuna de caracteristici pozitive la rulare, cat si de proprietati ecologice.

Michelin Pilot Sport 3 dispune de caracteristici inalte de aderenta si manevrabilitate atat pe asfalt uscat, cat si pe suprafete umede, fiind imbunatatite in acelasi timp si caracteristicile la franare. In comparatie cu generatia anterioara, distanta de franare a automobilului dotat cu Michelin Pilot Sport 3 este micsorat cu 3 metri, observandu-se in acelasi timp si o scadere a consumului de combustibil.

Cu noile anvelope Pilot Sport 3 vor putea fi echipate o gama vasta de automobile, de la hatchback-uri sportive, pana la sedan-uri de clasa premium. De putin timp Pilot Sport 3 poate fi procurat in America de Sud, Europa, Africa si Asia, urmand ca in scurt timp acestea sa fie disponibile si in America de Nord. Anvelopele au reusit sa fie omologate si de producatori, spre exemplu acestea pot fi deja regasite pe modele ca Audi A5 si TTS, sau pe noul Mercedes-Benz E 63 AMG.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!