Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md va fi prezenta la Salonul Auto de la Geneva 2010!
17 FEBRUARIE 2010, 03:20
1,394
0
PiataAuto.md va fi prezenta la Salonul Auto de la Geneva 2010!
De Redactia PiataAuto.md
0
Da, este pe cale sa se intample! PiataAuto.md va fi prezenta la editia din acest an a celui mai important Salon Auto European! Ultimii doi ani am relatat evenimentele celor mai mari Saloane Auto internationale gratie materialelor oferite de producatori si organizatori, insa nimic nu se compara cu prezenta fizica in locul in care porneste insasi pulsul vietii auto mondiale. Si uite ca in acest an, ne-am zis, e timpul sa fim prezenti acolo, in miezul evenimentelor auto mondiale.

Dupa o procedura de mai bine de trei luni, din cauza vizei Schengen, am primit si multasteptatele acreditari.



Geneva. Cel mai important salon auto european?

Salonul Auto de la Geneva este considerat pe buna dreptate cea mai importanta expozitie auto mondiala, fiind si unul din putinele evenimente de acest gen care are loc in fiecare an. Da, Frankfurt-ul este comparabil, si poate si Paris-ul, insa acestea din urma isi demonstreaza fortele o data in doi ani. Elvetia, insa, tara care prin definitie este dominant de neutra, gazduieste an de an cel mai important eveniment auto european, inca din 1905! In acest an, Salonul Auto se afla la cea de-a 80-a editie!

Usile Salonului Auto din Geneva sunt deschise anual in primele zile ale lunii martie. Editia 2010 a Salonului de la Geneva are loc intre 4 si 14 martie 2010, iar zilele de 2 si 3 martie vor fi “zile de presa” – cele mai importante zile de fapt, atunci cand are acces doar presa auto mondiala, si atunci cand, de fapt, sunt dezvaluite toate premierele auto mondiale.

Si, pentru o doza suplimentara de suspans, printre expozanti se numara nu doar aproape toti producatorii “obisnuiti” de automobile, ci si ateliere de tuning. Iar o scurta privire prin lista participantilor din acest an ne inspira si mai multa nerabdare:

- nume aproape uzuale, de la Mercedes-Benz, BMW sau Audi, pana la Fiat, Mitsubishi sau Renault;
- nume exotice, de la Ferrari, Aston Martin, Bentley, Bugatti sau Koenigsegg, pana la Corvette, Morgan, Lotus, Pagani, Spyker sau Zagato;
- nume fierbinti, de la Abarth si Brabus pana la Sportec si Techart.

In total sunt peste o suta. Toti vor fi aici, pe PiataAuto.md, in centrul atentiei, in relatarile si stirile noastre!



Calatorim... cu automobilul spre Geneva?

Da, ca doar suntem pasionati de automobile. La 25 februarie vom urca la bordul automobilului nostru redactional – Mercedes-Benz B-Class B170 NGT BlueEFFICIENCY si vom porni catre Elvetia. Vom parcurge kilometru cu kilometru drumurile Romaniei, Ungariei, Austriei, Germaniei si Elvetiei pentru a stationa initial in Zurich, iar ulterior si in Geneva.

Asta urmeaza sa ne fie traseul catre Geneva. Peste 2000 km intr-o singura directie.


Va vom relata LIVE despre parcursul calatoriei noastre, la bordul automobilului redactional. Ne mandrim cu acest automobil, Mercedes-Benz B-Class B170 NGT BlueEFFICIENCY fiind o mostra perfecta de atitudine constienta fata de mediu si ecologie, cu propulsie atat pe benzina, cat si pe gaz natural comprimat, si emisii minime de CO2 in atmosfera. Cu siguranta acesta se va simti in apele sale pe autostrazile europene, iar noi vom avea si ocazia unui test drive unic. Va vom relata si consumul, si confortul si senzatiile de condus la distante lungi.

Mercedes-Benz B-Class B170 NGT BlueEFFICIENCY - automobilul cu care ne vom deplasa catre Geneva.


La 1 martie suntem asteptati in Geneva, o zona atat de aproape de Franta, incat ne-am rezervat hotelul pe perioada Salonului chiar intr-o frumoasa suburbie din sudul Frantei, la vreo 30 km de Geneva...


LIVE! Simtiti pulsul Genevei pe site-ul nostru!

Si, deoarece vorbim de tehnologii moderne fara limite geografice, conexiunea online ne permite sa Va transmitem Dvs., vizitatorilor nostri, fluxul direct al evenimentelor din centrul universului automobilistic. Pana la 2 martie, atunci cand ia startul Salonul Auto, majoritatea producatorilor isi prefateaza premierele, iar toate aceste stiri le puteti vedea in sectiunea speciala lansata astazi pe site-ul nostru.

De la 2 martie, fiti nedezlipiti de PiataAuto.md, pentru ca, ora de ora, minut cu minut, clipa cu clipa vom relata fluxuri LIVE cu tot ceea ce se intampla la Geneva. Va vom aduce senzatia atingerii pe viu a tuturor bijuteriilor auto lansate la Geneva!

Iar suprizele nu se opresc aici... Vizitati-ne in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, pentru ca PiataAuto.md intra intr-o etapa plina de suspans!

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!