Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault Clio atinge varsta de 20 ani
16 FEBRUARIE 2010, 09:49
1,505
0
Renault Clio atinge varsta de 20 ani
De Constantin Mihalachi
0
De la momentul aparitiei primei generatii Renault Clio I in anul 1990, au trecut exact 20 ani, astfel, in cinstea acestui eveniment marcant, producatorul francez anunta ca lanseaza o editie limitata de exemplare aniversare cu logotip “20th”, ce va fi disponibila pentru versiunile cu 3 si 5 usi hatchback, Clio Estate si Clio Renault Sport.

Versiunea aniversara se va deosebi pe langa logo-urile “20th” cu ajutorul nuantei negre de pe moldinguri si carcasul oglinzilor retrovizoare. Cat priveste versiunea Clio Renault Sport, aceasta se va deosebi printr-o combinatie de culori alb-negru la exterior, unde acoperisul si bumper-ul fata vor fi de culoare neagra. Jantele Be Bop de 17 inch se vor bucura de o nuanta antracit.

Aceeeasi nuanta poate fi regasita si la interior pe consola centrala si la prizele de aer ale sistemului de ventilare. Versiunea “20th” va dispune de dotari generoase, aici fiind inclus: sistemul de navigare Carminat TomTom, climat control automat, geamuri spate fumurii, cruise control cu limitator de viteza, si sistem audio de 80 Watt cu CD, MP3, USB, Bluetooth si Plug & Music.

In total, de la momentul aparitiei modelului Renault Clio in anul 1990, au fost comercializate peste 10 mln exemplare.
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!