Prima pagină  »  Ştiri  »  Si mai multa putere pentru Ford Shelby GT 500
17 FEBRUARIE 2010, 13:19
1,370
0
Si mai multa putere pentru Ford Shelby GT 500
De Constantin Mihalachi
0
Americanii de la Ford au lansat recent modelul anului 2011 al legendarului muscle car Shelby GT 500. Noutatile noului model care la exterior nu infatiseaza schimbari esentiale fata de versiunea anterioara tin mai mult de cresterea puterii generate de propulsorul preluat de pe Ford GT, consum redus de combustibil si manevrabilitate inbunatatita.

Inginerii Ford Special Vehicle Team (SVT) au mesterit iarasi la propulsorul de 5.4 litri V8, reusind astfel sa scoata inca 10 cai-putere, pentru a totaliza 550 cai-putere si 691 Nm. In acelasi timp, datorita modificarilor operate, propulsorul este cu 46 kg mai usor decat predecesorul, scadere de greutate ce influenteaza pozitiv la dinamica, manevrabilitatea, si consumul de combustibil al automobilului. Astfel, noul Ford Shelby GT 500 va consuma 15.6 l/100km in mediul urban (anterior 16.8 litri), si 10.2 l/100km in mediul extra-urban (anterior 10.7 litri).

Pentru entuziastii ce isi doresc si mai multa putere este oferit pachetul SVT Performance Package, care vine cu anvelope ultra performante Goodyear Eagle F1 SuperCar G elaborate in parteneriat de specialistii SVT si Goodyear, jante mai usoare, suspensie mai rigida, toate pentru ca Shelby GT 500 cu pachet SVT Performance Package sa parcurga turul unui circuit cu 3 secunde mai rapid decat versiunea obisnuita.
 
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!