Prima pagină  »  Ştiri  »  Sunt cunoscute preturile oficiale pentru noua generatie Toyota Land Cruiser Prado
15 FEBRUARIE 2010, 15:28
2,827
0
Sunt cunoscute preturile oficiale pentru noua generatie Toyota Land Cruiser Prado ( Video)
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
Dealer-ul autorizat Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent” anunta despre lansarea ce va avea loc in curand al noii generatii Toyota Land Cruiser 150, cunoscut ca Prado. In premiera tot-terenul va fi disponibil nu doar cu propulsorul pe benzina de 4.0 litri, dar si cu popularele propulsoare de 2.7 litri pe benzina, si diesel-ul de 3.0 litri.



De admirat este faptul ca Centrul Toyota Chisinau “Continent” a reusit sa ajunga la un acord cu producatorul privind preturi speciale pentru noul model, unul care va oferi preturi atractive pe piata locala. Costul pentru Toyota Land Cruiser 150 cu propulsor de 2.7 litri cuplat la cutia automata este de doar 32.540 Euro. Automobilul este oferit in versiune europeana, cu garantie oficiala de 3 ani si program de loialitate Toyota non stop.

Trebuie de mentionat ca pe piata Republicii Moldova deja este comercializat neoficial Prado 150, insa costurile acestuia lasa de dorit, spre exemplu - pentru versiunea dedicata pietelor din Orientul Mijlociu de 2.7 litri se cere un pret exagerat de 32.500 Euro, pret care pe fonul costului pentru versiunea europeana arata neatractiv. Pentru versiunea oficiala Prado 150 deja standart este oferit sistemul de incalzire pentru oglinzi si zona stergatoarelor.



Toyota Land Cruiser Prado 150 cu propulsor pe benzina de 4.0 litri va fi oferit in doua versiuni: Lux (51.800 Euro) si Premium (58.180 Euro). Noul motor genereaza acum 282 cai-putere, fata de 249 cai-putere la generatia anterioara, fiind oferite acum farurile xenon, 4 camere video pentru a monitoriza imprejurimile, si sistem Crow Control ce recunoaste tipul suprafetei de rulare. Propulsoarele pe benzina vor fi oferite doar cu 5 locuri, iar interiorul va fi dotat cu insertii din lemn.

Pentru prima data la dealer-ul oficial va fi disponibil si versiunea cu propulsor diesel. Spre exemplu, pentru versiunea de 3.0 litri diesel este necesar un pret de 34.990 Euro, in timp ce versiunea cu 7 locuri este de 52.810 Euro.



Centrul Toyota Chisinau “Continent” deja a dat startul preluarii comenzilor, in timp ce primele livrari vor incepe doar dupa prezentarea oficiala a modelului, eveniment care este programat la inceputul lunii Martie 2010. La acel moment, in showroom vor fi disponibile si primele automobile cu care vor putea fi efectuate teste drive.

Mai multe detalii despre noua generatie Toyota Land Cruiser Prado puteti afla pe site-ul www.toyota.md

Pentru toate automobilele Toyota este oferita garantia oficiala de 3 ani sau 100.000 km, cel mai bun service centru, piese de schimb si accesorii, test-drive gratuit.

Sunteti asteptat in showroom-ul Toyota de pe viaductul “Centru-Botanica”.



Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!