Prima pagină  »  Ştiri  »  TechArt aduce la Geneva propria viziune asupra Porsche 911 Turbo si
17 FEBRUARIE 2010, 17:14
1,379
0
TechArt aduce la Geneva propria viziune asupra Porsche 911 Turbo si Turbo S
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Dupa cum este bine stiu faptul, Salonul Auto de la Geneva nu va aduna doar marii producatori de automobile, ci si renumitele ateliere de tuning, iata ca si atelierul TechArt se va prezenta aici pentru a expune publicului larg noile produse de individualizare a modelelor Porsche 911 Turbo si Turbo S.

In primul rand pentru 911 Turbo si Turbo S, TechArt ofera kit-ul “Aerodynamic Kit I”, care este format din spoiler fata, praguri laterale, spoiler spate, eleron si difuzor de aer. Kit-ul aerodinamic este conceput pentru modelele turbo aspirate 911 Turbo, insa este caracterizat de stilul companiei TechArt. Pe langa design-ul dinamic, elementele aerodinamice au un rol foarte important de a asigura forta de apasare si imbunatatire a manevrabilitatii la viteze inalte.

Totusi s-a luat in consideratie si faptul ca automobilul are o grada la sol foarte joasa, iar pentru a evita situatiile neplacute, suspensia fata a modelelor Turbo si Turbo S a fost dotata cu un sistem hidraulic TechArt Noselift System, ce ridica cu usurinta partea frontala cu 60 mm.

Look-ul agresiv le va fi redat celor doua modele de jantele TechArt cu dimensiuni de pana la 20 inch: Formula, Formula II si jantele forjate Formula III. Pentru a fi imbunatatit modul de transmitere a cuplului de 700 Nm (911 Turbo S), jantele TechArt sunt “incaltate” cu anvelope performante Conti Sport Contact 3 sau Michelin Pilot Sport PS2.

La fel ca si pentru alte modele ce trec prin atelierul TechArt si interiorul bolizilor din Stuttgart va fi dotat cu numeroase accesorii sub forma diferitor tipuri de piele, volan sportiv TechArt, pedale din aluminiu si multe altele.

Insa singurul lucru pe care nu l-au modificat specialistii atelierului au fost propulsoarele boxer de 3.8 litri cu 6 cilindri ale modelelor Porsche 911 Turbo si Turbo S, care livreaza si asa suficientii 500 si respectiv 530 cai-putere. Sprintul demonstrat de acestea este uimitor – 3.4 secunde pentru 911 Turbo si 3.3 secunde pentru 911 Turbo S, cu posibilitatea de a atinge 312, respectiv 315 km/h.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!