Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Duster porneste in prima aventura
10 MARTIE 2010, 14:52
1,315
0
Dacia Duster porneste in prima aventura
De Constantin Mihalachi
0
Proaspat lansat la Salonul Auto de la Geneva, primul SUV roamanesc Dacia Duster iata ca se laseaza in prima aventura pe un teren unde posibilitatile off-road sunt testate la limita - desertul Sahara. Intre 15 si 28 Martie, pe teritoriul statului Maroc, Dacia Duster va participa la raliul “gazelelor” (Rally Aicha des Gazelles), acolo unde va cuceri dunele de nisip cu doua echipaje.

Raliul “Aicha des Gazelles” este singurul din lume care este destinat in exclusivitate femeilor, iar in asa mod, Dacia a decis sa formeze doua echipaje din persoanele cheie ce au contribuit la elaborarea SUV-ului. Astfel, echipajele cu numerele de start 315 si 316 vor fi conduse de catre Isabelle Charles, designer ce contribuit la alegerea nuantelor pentru Dacia Duster, si respectiv, de Nathalie Descout, manager responsabil de promovarea globala a SUV-ului.

Chiar daca a fost lansat cu doar cateva zile in urma, Dacia Duster a reusit sa fie deja premiat la nivel international, Academia de Recorduri Mondiale a numit de curand Duster drept cel mai ieftin SUV din lume.

Dacia Duster va fi disponibil in Republica Moldova la sfarsitul lunii Mai, in timp ce pretul de pornire este de 11.000 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!