Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan Murano acum si diesel!
16 MARTIE 2010, 12:15
1,336
0
Nissan Murano acum si diesel!
De Constantin Mihalachi
0
Incepand cu toamna lui 2008, atunci cand a doua generatie Nissan Murano a venit pe piata europeana, noul crossover a ocupat un loc de frunte in segmentul premium al crossover-elor, multumita exteriorului impunator, calitatii si confortului inalt. In Septembrie 2010, clientilor le va fi pusa la dispozitie si o versiune diesel, cea care va aduce si mai multa eficienta crossover-ului japonez.

Noul Murano diesel dispune de un propulsor cu 4 cilindri ce are o capacitate cilindrica de 2.5 litri. Acesta emite 190 cai-putere si 450 Nm datorita noului sistem de injectie cu presiune ridicata, care a crescut acum de la 1.800 la 2.000 atmosfere. Propulsorul este cuplat la cutia automata cu 6 rapoarte, in timp ce cuplul maxim este transmis pe asfalt cu ajutorul tractiunii integrale ALL MODE 4x4-i tehnology, cel care in anumite cazuri poate transmite pana la 100 % pe puntea spate.

Interiorul noului Murano denota mult confort si o ambianta caracteristica automobilelor de clasa premium. Plansa de bord, scaunele si sistemul de iluminare a salonului ofera interiorului o atmosfera relaxanta. Dotarile de baza sunt foarte generoase, aici fiind inclus salonul de piele, sistemul de navigare cu monitor color de 7 inch, sistem Stop/Start, climat control, scaune reglabile electronic, sistem de incalzire a scaunelor fata/spate, si vopsea regenerabila pentru caroserie Scratch Shield.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!