Prima pagină  »  Ştiri  »  BEMOL a ajuns la 5 000 000 de clienţi în toată
18 MAI 2010, 11:04
2,050
0
BEMOL a ajuns la 5 000 000 de clienţi în toată republica
De Bemol
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Compania petrolieră BEMOL a ajuns la un număr jubiliar de clienţi. Clientul cu numărul 5 milioane a fost premiat astăzi la una din benzinăriile companiei din capitală.

Astăzi, reţeaua de staţii de alimentare BEMOL a înregistrat clientul său cu numărul 5,000,000. Norocosul client, Anatol Bătrîncea, din Chişinău, a fost întâmpinat cu o salutare deosebită la intrarea în staţie. Printre cadourile oferite de către companie, dl Bătrîncea s-a ales cu un Card de Fidelitate BEMOL, suplinit cu 100 litri de combustibil. Acest card, suplimentar la avantajele existente – comoditate, fiabilitate, economie, mai oferă clienţilor săi şi posibilitatea de a primi lunar bonusuri de combustibil şi multe alte beneficii, răsplătindu-i astfel pentru fidelitatea sa faţă de companie.

„Sunt foarte surprins de acest prilej, de fapt mă alimentez mereu la staţiile BEMOL pentru că benzina şi motorina, în special motorina pe timp de iarnă, sunt de o calitate mai bună decât ceea ce avem pe piaţă în prezent. De asemenea, serviciile sunt la un nivel înalt. Compania are grijă de clienţi. Eu de exemplu, alimentându-mă cu 200 de litri beneficiez şi de o spălare a maşinii gratuită. Le voi recomanda tuturor prietenilor compania BEMOL”, a spus Anatol Bătrîncea.

Clientul a mărturisit că favorizează compania BEMOL deja de doi ani. „Urez companiei să-şi facă meseria aşa cum a făcut-o până acum şi să-şi surprindă plăcut clienţii”, a mai spus Anatol Bătrâncea.

Reprezentanta companiei, agent de publicitate şi relaţii cu publicul, Irina Burunsus, i-a urat mult succes câştigătorului. „Sperăm să rămâneţi fidel companiei noastre şi să beneficiaţi de alte premii şi oferte pe care le pregătim. Şi poate mai deveniţi o dată client cu număr jubiliar”, a spus Irina Burunsus.

Clientul cu numărul 5 milioane a fost desemnat de către compania BEMOL prin intermediul unui sistem automatizat special care oferă posibilitatea de a monitoriza fiecare tranzacţie din orice colţ al Republicii direct din oficiul central.

Compania BEMOL este proprietarul şi operatorul reţelei de staţii de alimentare cu combustibil BEMOL în Republica Moldova. În decembrie 2007 compania BEMOL şi-a deschis primele staţii de alimentare cu combustibil şi de atunci şi-a extins reţeaua până la 44 de staţii pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În prezent, în cadrul reţelei BEMOL se alimentează aproximativ 13,000 de clienţi pe zi. Anul acesta compania BEMOL planifică să-şi realizeze obiectivul de a-şi extinde reţeaua sa în Moldova până la 50 de staţii până la sfârşitul lunii iunie. Activităţile companiei BEMOL variază de la vânzarea produselor petroliere la gestionarea Centrelor de Spălare Auto şi Magazinelor cu orarul de lucru 24/24 din cadrul staţiilor sale BEMOL. De la începutul activităţii sale, compania BEMOL a creat circa 900 de locuri permanente de muncă în Republica Moldova.

BEMOL este companie-partener a companiei Danube Logistics, proprietarul şi operatorul Portului Internaţional Liber Giurgiuleşti, şi companie-subsidiară a cărei fondator unic este societatea olandeză EASEUR HOLDING BV.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!