Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW X6 M in viziunea atelierului AC Schnitzer
19 MAI 2010, 14:09
1,412
0
BMW X6 M in viziunea atelierului AC Schnitzer
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
BMW lansa anul trecut unul din cele mai dinamice SAV-uri din lume, si anume X6 M. Dotat cu un V8 dublu turbo aspirat de 4.4 litri, lookul bolidului cu 555 CP sub capota s-ar parea ca satisface chiar si pe cei mai mari adeptii ai vehiculelor agresive. Insa se vede ca nu este chiar asa, cel putin atat timp cat atelierul de tuning AC Schnitzer a tras in garaj bavarezul.

Dotat cu o sumedenie de elemente aerodinamice din carbon, cum ar fi spoilerul fata, prizele de aer de pe capota, eleronul spate si difuzorul de aer incorporat in bumper, X6 M by AC Schnitzer a devenit extrem de furios. Adaugator, X6 M este dotat cu arcuri si mai evazate FALCON, cele care maresc latimea bolidului cu 40 mm din fiecare parte.

Multumita arcurilor noi, acum, X6 M poate fi dotat cu jante Type IV BiColor de 20, 22 sau chiar 23 inch, cele care vor aduce un look absolut extraordinar, mai ales ca sunt incaltate cu anvelope foarte late de 335 mm!

Interiorul la fel este impanzit de elementele din carbon, insa cel mai important element il reprezinta cadranul de bord cu cifre ilumintate intr-o nuanta alb-rosu si care denota un speedometru de pana la 360 km/h!
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!