Prima pagină  »  Ştiri  »  Hamann a pregatit un pachet de individualizare pentru BMW Seria 7
19 MAI 2010, 17:05
1,454
1
Hamann a pregatit un pachet de individualizare pentru BMW Seria 7
De Constantin Mihalachi
1
Incepand cu anul 1986, atelierul de tuning Hamann pregateste pachete de individualizare si performanta pentru automobilele BMW. In toti acesti ani, atelierul a dobandit foarte multa experienta, si iata ca acum, toate cunostintele Hamann s-au rasfrans asupra navei amiral BMW Seria 7.

Caracterizat de un exterior a carui agresivitate si pasiune pentru viteza vine de la bumperul fata cu lumini LED, pragurile laterale sport, spoilerele spate pentru mai multa forta de apasare, jantele din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 19-22 inch DESIGN HM EVO 22, si tevile duble ale sistemului de esapament cu o sonorizare incredibila, noul BMW Seria 7 by Hamann adopta un stil ultra dinamic, care nu avea cum sa nu fie insotit si de un pachet de performanta.

Oferit deocamdata doar pentru versiunea diesel 730d, care standart dezvolta 245 CP, pachetul de performanta din care face parte turbina cu geometrie variabila creste puterea pana la 290 CP. Cu ajutorul noilor amortizoare, Hamann mai ofera aditional si posibilitatea de a micsora garda la sol cu pana la 40 mm, iar in asa mod, Seria 7 se bucura de un look si mai dinamic.

Interiorul la fel se bucura de elemente de personalizare. Clientii au posibilitatea sa opteze pentru un spectru larg de elemente din carbon, aluminiu sau piele, cele care de altfel subliniaza spiritul sportiv.
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Christian
Chişinău
la 30 Noiembrie 2013 - 09:22
frumusica ''semeorka'' asta
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!