Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda Civic Type R acum si cu supercharger!
19 MAI 2010, 12:49
1,415
0
Honda Civic Type R acum si cu supercharger!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Lansata in anul 2006, actuala generatie Honda Civic Type R, a impresionat din plin adeptii hatchbackurilor fierbinti cu ajutorul performantelor de care da dovada. Deja din start, propulsorul natural aspirat de 2.0 litri I-VTEC produce 200 CP, ceea ce ar insemna 100 CP per litru!

Totusi, inginerii de la Torque Deveelopments, si-au dorit si mai multa putere pentru Civic Type R, iar prin rezultat, au pregatit nu unul, ci trei pachete de performanta, cele care cresc si mai mult puterea hatchbackului japonez cu ajutorul unui supercharger, reprogramarii sistemului de control al propulsorului, schimbarea injectorului cu altul mai performant, schimbarea sistemului de admisie, s.a. Pentru a crea aceste pachete, Torque Developments a utilizat tehnologii marca TODA Racing, MUGEN sau HKS.

Astfel, Torque Developments ofera pentru entuziastii Honda Civic Type R, urmatoarele pachete de performanta: Stage One, Stage Two si Stage Three. Acestea difera dupa puterea suplimentara pe care o ofera, si anume, Stage One creste puterea pana la 275 CP si 257 Nm, Stage Two creste puterea pana la 295 CP si 284 Nm, iar Stage Three, vine adaugator cu nu mai putin de 105 CP, ca in rezultat sa ofere un total de 305 CP si 291 Nm.

Chiar daca nu a dezvaluit care este efectul cresterii de putere asupra performantelor dinamice, Torque Developments a dezvaluit costul pachetelor de performanta. Astfel, pentru Stage One va fi necesar nu mai putin de 5.714 Euro, in timp ce pentru Stage Two si Stage Three este necesar de aceeasi suma de 6.928 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!