Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan LEAF – un electromobil de 30.000 Euro
18 MAI 2010, 12:50
2,168
0
Nissan LEAF – un electromobil de 30.000 Euro
De Constantin Mihalachi
0
Compania Nissan a anuntat de curand preturile pentru noul electromobil Nissan LEAF, preturi care in majoritatea tarilor europene nu vor trece de 30.000 Euro. Suma ceruta pentru LEAF, este aproximativ egala cu cea ceruta europenilor pentru automobilele diesel sau hibrid cu acelasi nivel de dotari.

Totusi, nu toti clientii vor beneficia de Nissan LEAF la asemenea pret, deoarece suma de 30.000 Euro este valabila doar pentru statele ce ofera programe de stimulare a clientilor pentru ca acestia sa opteze pentru un automobil ecologic. Clientii a caror state nu ofera astfel de programe, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar pana la 40.000 Euro, o suma semnificativa, chiar si pentru un automobil electric.

Nissan LEAF va fi disponibil in Marea Britanie, Olanda, Irlanda si Portugalia incepand cu anul 2011, in timp ce in restul statelor, electromobilul va fi oferit pana la sfarsitul anului 2011. Din pacate nu trebuie sa ne asteptam ca Nissan LEAF va fi disponibil in Republica Moldova pentru 30.000 Euro deoarece legislatia statului nostru nu stipuleaza careva facilitati pentru vehiculele electrice.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!