Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Porsche Cayenne a intrat in vizorul tunerilor
18 MAI 2010, 16:55
1,390
0
Noul Porsche Cayenne a intrat in vizorul tunerilor
De Constantin Mihalachi
2
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Cu o istorie de peste 20 ani, atelierul de tuning LUMMA Design, cunoscut noua datorita proiectelor in urma carora se nasteau adevarati monstri pe patru roti, iata ca ne ofera o privire asupra versiunii tunate Porsche Cayenne de generatie noua. Dupa ce va intra in atelier, Cayenne se va transforma in CLR 550 GT!

Dotat cu un kit aerodinamic nou, noul CLR 550 GT va fi si mai increzut pe traseu. Agresivitatea kitului este sugerata de multitudinea elementelor din carbon, printre care, bumperul fata, pragurile laterale, bumperul spate, difuzorul de aer spate, si spoilerele spate. Adaugator, bumperul fata va fi dotat cu lampi de zi LED si patru proiectoare ceata.

Toate elementele kitului aerodinamic nu vin doar sa sugereze multa agresivitate, dar sa influenteze pozitiv coeficientul aerodinamic. Spre exemplu, pentru imbunatatirea acestuia, capota din carbon are o forma speciala in regiunea stergatoarelor, iar astfel, aerul este deviat mai eficient spre acoperis. LUMMA nu a uitat sa ofere si arcuri mult mai evazate pentru CLR 550 GT, pentru ca sub acestea sa se ascunda jantele imense cu o marime de 11x23 inch!

Cu siguranta va veti intreba cum ramane cu partea tehnica. Din pacate la acest moment nu putem furniza careva date oficiale, insa LUMMA promite ca lucreaza la un pachet de performanta pentru noul Cayenne. Cine stie, poate numele CLR 550 GT ne sugereaza si numarul cailor putere aflati sub capota viitorului bolid?!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!