Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda in premiera la adunarea tunerilor din Worthersee
19 MAI 2010, 09:56
1,453
0
Skoda in premiera la adunarea tunerilor din Worthersee
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Cum producatorul ceh de automobile face parte din grupul Volkswagen, si are la baza in mare parte tehnologiile VW, pentru prima data in istoria companiei, Skoda s-a prezentat la adunarea tunerilor GTI din Worthersee.

Desfasurat intre 12 si 15 Mai 2010, adunarea tunerilor GTI, a primit in randurile sale si standul Skoda, acolo unde au fost prezentate doua exemplare de raliu Skoda Fabia din grupa Super 2000, cat si Skoda Octavia vRS si Skoda Fabia vRS .

Conceptele Octavia vRS si Fabia vRS au la baza versiunile standart, dar spre deosebire de acestea, se evidentiaza datorita nuantei bicolore, vinilurilor moderne, prizelor de aer de pe capota, si nu in ultimul rand, datorita jantelor de raliu. Adaugator, caracterul agresiv il sugereaza elementele de culoare neagra de la exterior, grila radiatorului, blocurile optice, carcasul oglinzilor retrovizoare, spoilerele fata/spate, si difuzorul.

La standul companiei, publicul a avut ocazia sa admire si doua exemplare de raliu Fabia Super 2000, model debutat in 2009 la Raliul Monte Carlo.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!