Prima pagină  »  Ştiri  »  Acesta este Mercedes-Benz ML 63 AMG facelift
9 IUNIE 2010, 14:08
1,157
0
Acesta este Mercedes-Benz ML 63 AMG facelift
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Divizia de performanta a celor de la Mercedes-Benz, AMG, a prezentat astazi publicului versiunea facelift a best-selller-ului ML 63 AMG. Schimbarile operate sunt minore, insa cu un bun efect de improspatare a modelului.

ML 63 AMG a obtinut o noua capota, cu linii noi in profilul sau, menite sa accentueze sugestia a ceea ce se afla sub capota: puternicul V8 de 6.3 litri, care produce 510 CP si 630 Nm. In fata, farurile au obtinut fundal negru, in timp ce in spate blocurile optice beneficiaza acum de LED-uri si geam clar. Au fost redesenate si scuturile cromate din partea inferioara a barelor de protectie.

Propulsorul a ramas acelasi, insa germanii nu uita sa ne aminteasca despre distinctia obtinuta de acesta la editia din 2009 a premiilor “International Engine of the Year”. Atunci motorul de 6.3 litri a luat titlul de “cel mai bun motor de performanta” si cel mai bun motor in categoria “peste 4.0 litri”.

Premiatul motor il propulseaza pe ML 63 AMG in doar 5.0 secunde de la 0 la 100 km/h, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

ML 63 AMG facelift poate fi deja comandat in showroom-urile europene, urmand sa ajunga la primii clienti in luna iulie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!