Prima pagină  »  Ştiri  »  Autobiography Black – editie jubiliara Range Rover
21 IUNIE 2010, 10:39
1,319
0
Autobiography Black – editie jubiliara Range Rover
De Ilie Toma
1
In cinstea aniversarii a 40 de ani de existenta pentru modelul Range Rover, britanicii de la Land Rover au anuntat lansarea unei versiuni limitate a modeluliui, numita Autobiography Black 40th Anniversary Limited Edition. Editia se vrea o conglomerare a celor mai exclusive dotari, care i-au adus renumele lui Range Rover de-a lungul existentei sale.

In primul rand, Land Rover Range Rover Autobiography Black este vopsit, evident, intr-o culoare neagra Barolo Black, si este echipat cu jante din aliaj usor Diamond Turned de 20 de inchi. Gurile laterale de aerisire a motorului sunt facute din titan, la fel ca si plasa grilei radiatorului. Nu putea lipsi nici emblema “Autobiography Black”, pozitionata demn pe usa portbagajului.

Interiorul poate fi executat in una din cele doua combinatii inedite de culori: fie Jet si Ivory, fie Jet si Pemento. Interiorul mai contine si insertii din lemn negru Grand Black, din lemn fiind executate volanul si manivela cutiei de viteze.

Emblema editiei speciale “Autobiography Black” poate fi vazuta din abundenta in interior, pe cotiera banchetei spate, precum si pe insertiile din lemn. De asemenea, chiea, si pana si manualul de utilizare – toate vin sa aminteasca proprietarul gradul inalt de exclusivitate al modelului achizitionat.

In total, vor fi produse doar 700 de exemplare Range Rover Autobiography Black 40th Anniversary Edition.
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!