Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW a produs X5 cu numarul 1,000,000!
11 IUNIE 2010, 12:00
1,340
0
BMW a produs X5 cu numarul 1,000,000!
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
La 11 ani de la startul productiei primei generatii, SAV-ul celor de la BMW atinge numarul de un milion de unitati produse. Exemplarul aniversar, cu numarul 1,000,000, a iesit de pe portile uzinei din Spartanburg, Carolina de Sud, SUA, si este in versiune X5 xDrive 35i, de culoare neagra.

Aparut pentru prima data in 1999, BMW X5 a impresionat publicul mai ales prin capacitati de rulare la viteze inalte pe asfalt. Acum 11 ani, putine SUV-uri se puteau lauda cu astfel de performante de viteza si acceleratie. A doua generatie si-a facut debutul in 2006, iar performantele acesteia au mers si mai departe, modelul obtinand si numeroase distinctii internationale: premiul pentru design al revistei “auto motor und sport”, premiul mare pentru satisfactia clientilor al JD Power, titlul de “Top Safety Pick” – o distinctie extrem de importanta in SUA in materie de siguranta a unui model, precum si premiul ADAC pentru fiabilitate (pozitia 2 in categoria SUV-urilor, indata dupa X3).

Uzina din Spartanburg produce modele BMW pentru piata americana, insa exporta modelul X5 si in peste 120 tari ale lumii. Modelul aniversar BMW X5 va lua calea Chinei, fiind destinat unui cumparator de acolo.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!