Prima pagină  »  Ştiri  »  Chevrolet si USAA acorda reduceri militarilor pentru achizitia automobilelor Chevrolet
4 IUNIE 2010, 10:10
999
0
Chevrolet si USAA acorda reduceri militarilor pentru achizitia automobilelor Chevrolet
De Ilie Toma
1
Poate fi patriotismul un factor in sustinerea un producator de automobile? Se pare ca da, si americanii ne-o demonstreaza. Militarii armatei SUA, cu siguranta printre cei mai patrioti americani, sunt indemnati sa cumpere automobile Chevrolet, oferindu-li-se reduceri semnificative.

In 2009, Chevrolet si USAA (agentie de finantare pentru militarii armetei SUA), au oferit familiilor militarilor 21000 de reduceri de pret in valoare de 24 milioane de dolari, pentru achizitia automobilelor Chevrolet.

Cu exceptia modelului Corvette ZR1, pretul caruia sare peste 100 000 dolari, militarii si familiile lor pot alege orice model din gama Chevrolet, beneficiind de o reducere din partea producatorului. Aceasta reducere variaza intre 500 dolari si 4000. In 2009, Chevrolet a acordat 5000 de astfel de reduceri, de o valoare totala de 12 milioane dolari.

Familiile militarilor mai obtin si o reducere din partea USAA in momentul achizitiei, in valoare de inca 750 dolari. In 2009, 15500 membri ai USAA au beneficiat de reduceri pentru achizitia unui Chevrolet, iar valoarea totala a acestora se ridica la alte 12 miloane de dolari.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!