Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia cee'd – printre cele mai placute automobile din lume!
7 IUNIE 2010, 12:30
1,157
0
Kia cee'd – printre cele mai placute automobile din lume!
De Ilie Toma
0
Kia cee’d reuseste sa se claseze pe un remarcabil loc 4 in clasamentul satisfactiei clientilor JD Power 2010, indata dupa modelele de lux ale celor de la Lexus si Jaguar! Mai mult ca atat, in segmentul compactelor Kia cee’d ia locul 1, surclasand modele precum BMW Seria 1 si Skoda Octavia.

Conceput si asamblat in Europa, Kia cee’d a fost primul model lansat in cadrul “ofensivei” Kia pe teritoriul batranului continent. Kia si-a propus atunci sa construiasca automobile gandite in Europa, construite in Europa la standarde de calitate europene, si se pare ca reteta da succes. Modelele lansate ulterior, precum Soul, Venga si Sorento, au cunoscut aceeasi abordare in concepere din partea producatorului.

Studiul JD Power interogheaza posesorii automobilelor cu varsta de 3 ani, considerandu-se ca acest interval este perfect pentru a sesiza orice problema a unui vehicul, fie ca este vorba de lipsa calitatii, probleme de fiabilitate sau insatisfactia pe care o poate produce proprietarului sau exploatarea cotidiana. Pozitia a patra in clasament i-a fost asigurata lui Kia cee’d datorita unui obtinerii unui calificativ de 83.8%.

In majoritatea tarilor europene, pentru Kia cee’d este oferita o garantie de 7 ani. In Republica Moldova, garantia modelului constituie 5 ani sau 150 000 km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!