Prima pagină  »  Ştiri  »  Timbaland feat … MINI Countryman!
10 IUNIE 2010, 22:27
1,314
0
Timbaland feat … MINI Countryman!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
In seara de 8 iunie 2010, la apus de soare, pe campiile verzi ale Mudchute Farm, Londra, a avut loc MINI Open Air - un eveniment deosebit, dedicat lansarii noului MINI Countryman. Punctul culminant al evenimentului a fost adus insa de renumitul Timbaland, care, impreuna cu cantareata americana Michelle Branch, au interpretat in premiera mondiala noul lor single, “Getaway”, in fata a celor 500 de invitati.

Noul single al unuia din cei mai renumiti cantareti si producatori, in colaborare cu cea mai populara interpreta de country din SUA, nu ar avea nici o conexiune cu lumea auto, daca nu ar fi fost realizat special pentru noul SUV MINI – Countryman. Single-ul pare sa se potriveasca perfect stilului si esentei noului MINI Countryman, iar MINI isi asigura astfel o buna rezonanta a proapsetei lansari, atat in Europa, cat si peste ocean, in SUA.

Popularitatea lui Timbaland se datoreaza unor colaborari reusite cu nume precum Justin Timberlake, Madonna, Aaliyah, Missy Elliot, Dr Dre, Nelly Furtado, Leona Lewis, Bjork si Jay-Z, iar acum in lista “partenerilor” lui Timbaland si-a facut loc si MINI!

In filmul noului single al lui Timbaland, Michelle Branch isi exprima dorinta de evadare din rutina, de evadare in locuri departate de civilizatie, si de calatorie in general. In final, MINI Countryman este si cel care o ajuta pe visatoare sa-si realizeze aspiratiile.

Va invitam sa urmariti materialul video al noului single, “Getaway”, chiar pe site-ul nostru!
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!