Prima pagină  »  Ştiri  »  Un Mitsubishi electric pentru Terminator!
7 IUNIE 2010, 10:26
1,626
0
Un Mitsubishi electric pentru Terminator!
De Mitsubishi Motors Moldova
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Mitsubishi Motors North America a oferit Statului California doua electromobile i-Miev pentru utilizare cotidiana si evaluare. Acest lucru a devenit posibil dupa ce insusi guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, si-a manifestat interesul de a include automobilele electrice Mitsubishi in flota de deservire a administratiei statului.

La ceremonia de inmanare a celor doua vehicule electrice, guvernatorul Schwarzenegger a beneficiat de o prima instruire vizavi de modul de utilizare a lui i-Miev, de la angajatii Mitsubishi. Dupa lectia primita, Schwarzenegger si-a aratat increderea ca automobilele electrice sunt reprezentantele unei tehnologii viabile ca solutie cotidiana de transport in California.

Se pare ca oficialii Californiei isi doresc sa inteleaga cat mai bine procesul de evolutie in calea “electrificarii” automobilelor, pentru a putea crea strategii corecte de adaptare a infrastructurii, si pentru a putea tine cont de toate aspectele specifice exploatarii a astfel de automobile intr-un viitor apropiat.

Mitsubishi i-Miev este comercializat in Japonia din iulie 2009. Vehiculul poate adaposti patru adulti, iar bateriile sale pot fi incarcate direct de la o priza obisnuita. Oficialii din California vor evalua deocamdata un vehicul cu volan pe dreapta, destinat Japoniei, in timp ce lansarea oficiala a vanzarilor lui i-Miev cu volan pe stanga, destinate pietii SUA, va avea loc in anul 2011.


Distribuitor oficial al Mitsubishi Motors in Moldova:
Compania «Elitautodiamant»

Chisinau, bd. Dacia, 55
Telefon: 567-345
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!