Prima pagină  »  Ştiri  »  Wildcat – "Pisica salbatica" intra in productia de serie
15 IUNIE 2010, 14:54
1,411
0
Wildcat – "Pisica salbatica" intra in productia de serie
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Cel mai excentric automobil de teren, “Wildcat” (pisica salbatica) a fost in sfarsit omologat pentru utilizarea legala pe drumurile publice, iar acum este gata sa cucereasca orice tip de teren, fie ca e vorba de o suburbie londoneza, sau de un desert african! Compania QT Services, specializata in crearea automobilelor de teren, a accesoriior pentru ele si a modificarilor acestor masini pentru participarea in raliuri, a hotarat sa lanseze productia de serie a lui Wildcat 300SR.

Desi exteriorul modelului aminteste de Land Rover Defender, Wildcat este de fapt evolutia unui prototip destinat curselor offroad, cu cadru tubular si detalii de caroserie fixate pe acesta. Cadrul si sasiul au fost imprumutate da la “fratii” mai mari din gama Wildcat (400NSR, 500DKR), participanti ai raliului Dakar. Datorita constructiei sale specifice, Wildcat 300SR poate parcurge terenuri accidentate cu viteze formate din trei cifre.

Sub capota este instalat un motor V8 de provenienta Rover, care poate accelera bolidul de teren de la 0 la 100 km/h in doar 5.8 secunde!

Pentru a face fata celor mai dure provocari, in teren cu adevarat accidentat, sau, cum se exprima producatorul, “in locurile in care nu exista nici urma de drum”, Wildcat 300SR dispune de cadru ultra-rezistent, tractiune integrala cu blocare rigida a diferentialelor, semiaxe ranforsate si centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Totusi, Wildcat se lauda si cu o serie de atribute pentru clientii “cu mofturi”, precum sistemul de aer conditionat, sistemul Bluetooth, port pentru iPod si un sistem audio de fidelitate inalta.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!