Prima pagină  »  Ştiri  »  Atletul britanic: Land Rover Freelander SD4 Sport Limited Edition
15 DECEMBRIE 2010, 09:24
1,847
0
Atletul britanic: Land Rover Freelander SD4 Sport Limited Edition
De Ilie Toma
0
Land Rover a anuntat de curand lansarea unei editii speciale pentru Freelander, numita SD4 Sport Limited Edition. Modificarile tin in primul rand de aspect, modelul capatand un aer mult mai agresiv.

Grila radiatorului a devenit neagra mata, iar pe toata partea inferioara a caroseriei si-a facut loc un kit sportiv. Noua editie speciala vine si cu optiunea a trei culori: alb, negru, si, pentru prima data in gama Freelander, rosu. De asemenea, jantele sunt de o culoare gri mat, iar geamurile au devenit fumurii.

Sub capota lui Freelander SD4 Sport Limited se regaseste noul motor turbodiesel Land Rover, care produce 190 CP. Motorul, disponibil pe SD4 doar in tandem cu transmisia automata, accelereaza SUV-ul de la 0 la 100 km/h in 8.7 secunde, reusind sa atinga o viteza maxima de 190 km/h.

In prezent, Freelander este cel mai popular model din gama Land Rover, cu vanzari globale de peste 215,000 de unitati de la lansarea actualei generatii, in 2006. Noua editie speciala va fi disponibila pe piata in primele luni ale unui 2011.
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!