Prima pagină  »  Ştiri  »  Castrol si MAN isi unesc eforturile
9 DECEMBRIE 2010, 10:10
2,209
0
Castrol si MAN isi unesc eforturile
De "Cosmostar" SRL, – Distribuitor Oficial Castrol in Moldova
0
Compania Castrol a incheiat un important acord de colaborare cu MAN, unul din producatorii lideri de camioane, ne anunta importatorul official Castrol in Republica Moldova, “Cosmostar” SRL.

Acordul dintre parti prevede recomandarea exclusiva de catre MAN a uleiurilor Castrol. In viitorul apropiat, logo-ul Castrol se va regasi sub capota fiecarui camion MAN, precum si in instructiile de exploatare si vasele de ulei, personalizate de Castrol pentru MAN.

Pentru ambele companii parteneriatul este un pas important in calea strategiilor de globalizare. Pe langa elaborarea cu eforturi comune a uleiurilor pentru o noua generatie de motoare MAN, companiile mai planifica colaborari intense in directia noilor tehnologii, sistemelor de tranzactie, precum si a deservirii tehnici post-garantie.

“Avantajul nostru consta in faptul ca ne-am unit eforturile cu un lider competent, impreuna cu care dorim sa ne fortificam pozitia noastra de lider tehnologic. Colaborarea va cuprinde dezvoltarea de noi produse, a conceptelor integrate de marketing, elaborarea de noi idei pentru industria de transport a viitorului. Intr-un final, in urma acestei colaborari vor avea de castigat clientii nostri” – a comentat Frank Hiller, sef al departamentului Marketing, Vanzari si Deservire Tehnica al MAN Nutzfahrzeuge AG.

Despre Castrol

Compania Castrol este membra a grupului BP (British Petroleum), fiind un lider al pietei si un lider al tehnologiilor in domeniul materialelor lubrifiante, destinate atat uzului industria, cat si privat. Compania ocupa locul trei in lume la volumul de vanzari a acestor produse. Castrol livreaza direct produsele sale in peste 130 de tari ale lumii prin distribuitorii sai locali, inclusiv si in Moldova.

Primul ulei de motor Castrol a fost prezentat publicului inca in anul 1906. Aceasta avea in componenta o pondere importanta de ulei de ricin (“castor oil” in engleza, de unde si provine denumirea Castrol). In anul 2000, compania Castrol, cu 150 de companii-fiica si activitate in peste 55 de tari ale lumii, a devenit parte a grupului BP. BP, la randul sau, este una din cele mai mari companii in domeniul energetic din lume, si activeaza in peste 100 de tari ale lumii.

Castrol in lume

In Republica Moldova, Castrol este reprezentat din anul 2006 de Distribuitorul oficial local, compania “Cosmostar” SRL. Publicului din Moldova ii este oferit un asortiment larg de materiale lubrifiante si lichide auxiliare originale Castrol, acestea fiind furnizate de la depozitele europene ale producatorului.

Informatii complete despre productia CASTROL, reprezentata oficial in Moldova, pot fi obtinute la numerele de telefon: ( 373 22) 791433 si ( 373) 79403036.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!