Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Soul si Venga, apreciate inalt de ecologistii germani
9 DECEMBRIE 2010, 13:15
1,835
0
Kia Soul si Venga, apreciate inalt de ecologistii germani
De Kia Motors Moldova
1
Asociatia germana TUV Nord a oferit o inalta apreciere pentru noua Kia Venga si Kia Soul, confirmand corespunderea modelelor cu standartele ISO 14040, care vizeaza intreg ciclul de viata (LCA) al unui produs. Certificatele LCA, inmanate pentru Soul si Venga demonstreaza faptul ca ambele modele au un impact minim asupra mediului pe intreg ciclul de viata – de la proiectare pana la reciclare.

In prezent, gama Kia cuprinde 4 modele, care au fost certificate oficial cu acest titlu. In anul 2008 Kia cee’d a devenit primul automobil coreean care a primit certificatul LCA si certificatul Eco Design (DfE) de la TUV Nord. In septembrie 2010, certificatul LCA a mai fost oferit pentru noul crossover Kia Sportage.

Masurarile efectuate pentru recenta decorare cu certificatului LCA demonstreaza ca nivelul emisiilor de CO2 pe intregul ciclu de viata a modelelor Soul si Venga este cu 9.3% si respectiv 10.5% mai mic, decat alte modele comparabile, luandu-se in calcul un parcurs de 150,000 km.

Kia declara ca certificatele LCA, oferite de TUV Nord pentru Soul si Venga, vin sa certifice inca o data caracterul ecologic si inofensiv al facilitatilor sale de proiectare, cercetare si productie.
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!