Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul BMW X3 a debutat la Chisinau
1 DECEMBRIE 2010, 11:48
4,849
0
Noul BMW X3 a debutat la Chisinau
De "AutoSpace" SRL, Distribuitor Oficial BMW Group in Moldova
1
La 20 noiembrie 2010, compania "AutoSpace", – Importator General BMW Group in Moldova, a prezentat noua generatie a SAV-ului BMW X3.

Noul BMW X3 ofera libertate deplina in miscare, iar spatiul interior este cel mai generos din segmentul sau. Setul de tehnologii EfficientDynamics va garanta un nivel de exceptie al eficientei, iar performantele modelului vor impresiona cu adevarat. Sistemul BMW ConnectedDrive va transforma calatoriile intr-o experienta placuta la bord. Iar design-ul modern, impecabil, va contura forma absoluta a BUCURIEI.




Dl. Victor Miculet, Director Geneal AutoSpace SRL: «Noul BMW X3 are un aspect cu adevarat estetic. Acest model inglobeaza toate tehnologiile si inovatiile BMW, inclusiv si o versiune perfectionata a sistemului inteligent xDrive. Noul X3 aduce un design elegant, modern si, desigur, un nivel excelent de confort. Contam pe faptul ca noul BMW X3 va fi pe placul publicului din Moldova si va contribui esential la succesul familiei X».




Odata cu lansarea pe piata a noului BMW X3, producatorul bavarez celebreaza si aniversarea a 25 de ani de tractiune integrala. In anul 1985 a fost lansat primul automobil cu tractiune integrala BMW - 325iX, iar 6 ani mai tarziu fusese prezentat primul sistem de tractiune integrala cu distributie electronica a cuplului, pe modelul 525xi. In 1999 isi facea aparitia prima generatie a modelului X5, iar in 2003 a debutat prima generatie a modelului X3, dotata in premiera cu tehnologia complexa de tractiune integrala xDrive. Astazi BMW ofera 45 de versiuni de modele cu tractiune integrala.






In Republica Moldova, noul BMW X3 este disponibil in 3 versiuni: BMW X3 xDrive35i (2 979 cm3, 306 CP), BMW X3 xDrive28i (2 996 cm3, 258 CP), BMW X3 xDrive20d (1995 cm3, 184 CP).






Design: eleganta, profil dinamic si caracter al unui adevarat BMW X

Designul exterior al noului BMW X3 imbina excelent tendintele moderne, eleganta si senzatia de putere. Forma plata a partii frontale si cea unghiulara a partii din spate ii formeaza o silueta speciala, care reda perfect caracterul sportiv al modelului. Jocul formelor convexe si concave pe suprafata caroseriei ii confera modelului voluptatea unei sculpturi, iar partea inferioara a caroseriei este acoperita cu protectie din plastic, in stilul celorlalte modele ale familiei X.






Interior: functionalitate si atmosfera de clasa premium

Interiorul noului BMW X3 este gandit in cel mai mic detaliu si garanteaza un nivel absolut al confortului. Spatios si versatil, habitaclul noului model este echipat cu materiale de prima clasa. Orientarea pe linie orizontala a consolei de bord subliniaza latimea interiorului. Consola centrala asimetrica este orientata spre cel de la volan, iar pozitia inalta a conducatorului asigura o vizibilitate excelenta a conditiilor de drum. Display-ul suplimentar al sistemului iDrive este integrat armonios in interiorul panoului de bord. Noul BMW X3 poate fi echipat si cu sistem de navigare Professional cu cel mai mare display de rezolutie inalta din clasa sa, de 8.8 inch.







BMW EfficientDynamics: oprire automata a motorului, in tandem cu transmisia automata

Noul BMW X3 xDrive35i este dotat in regim de serie cu transmisia automata cu 8 rapoarte. Aceasta optiune este cu adevarat unica, nici unul din concurentii modelului neavand o oferta similara. Transmisia automata poate fi cuplata si cu motorizarea xDrive 20d. Cu propulsorul diesel de 2.0 litri poate functiona si o transmisie manuala in 6 rapoarte.

Echiparea modelului cu sistem Start/Stop, in tandem cu o transmisie automata, este o premiera. In momentele cand automobilul stopeaza la semafor sau in ambuteiaje, motorul este oprit automat. Din momentul in care piciorul elibereaza pedala de frana, motorul reporneste si este gata de functionare.





O noua suspensie, un sistem de tractiune xDrive optimizat

Toate motorizarile noului BMW X3 vin echipate cu sistem de tractiune integrala permanenta xDrive. Acest sistem asigura o distributie adaptabila electronic a cuplului intre axe. Sistemul xDrive comunica cu alte sisteme, precum cel de stabilizare a traiectoriei, DSC, datorita carui fapt poate minimiza inca de la primele semne tendintele de subvirare sau supravirare. Aceasta solutie inovativa sporeste considerabil manevrabilitatea modelului, iar sistemul de tractiune integrala asigura o buna aderenta in cele mai stranse viraje.




Optional, noul BMW X3 poate fi echipat cu sistem de reglare electronica a fortei de rezistenta a suspensiei. Amortizoarele ghidate electronic au capacitatea de a-si adapta functionarea conform specificului carosabilului pe care se circula. Cu ajutorul butoanelor de pe tunelul central, poate fi selectat unul din cele trei regimuri de operare — NORMAL, SPORT sau SPORT .















Toata informatia despre noua generatie BMW X3 poate fi gasita si pe site-ul oficial www.bmw.md/x3.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!