Prima pagină  »  Ştiri  »  Primul automobil din programul Toyota Credit si-a gasit cumparatorul
1 DECEMBRIE 2010, 11:35
1,544
0
Primul automobil din programul Toyota Credit si-a gasit cumparatorul
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
1
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Distribuitorul oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau "Continent", are onoarea sa anunte despre faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute a fost achizitionat primul automobil in cadrul programului Toyota Credit. Acesta a fost un SUV Toyota RAV4 de culoare alba «perla super metalizat» in dotare Cross Sport.

Va amintim, ca la mijlocul lunii noiembrie distribuitorul oficial Toyota in Moldova a dat startul unui nou program de finantare pentru achizitionarea automobilelor in credit, cu o rata de la doar 7,55% anual.

Alegand una din cele trei optiuni ale programului, puteti completa cererea de finantare direct pe site-ul www.toyota.md primind raspuns in decurs de doar 1 ora.

Fara comisioane ascunse! Perfectarea contractului de finantare are loc rapid si comod - chiar in showroom-ul Toyota, doar in baza buletinului de identitate.

Achizitionand un model Toyota in credit, primiti dreptul de proprietate asupra automobilului din prima zi, aveti garantia unei rate fixe a dobanzii si posibilitatea achitarii anticipate in orice moment si primiti, de asemenea, cardul discount Toyota Gold Card.

Informatii complete puteti gasi pe site-ul oficial Toyota in Moldova - www.toyota.md sau in showroom-ul Toyota, pe viaductul "Centru-Botanica".
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!