Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen celebrează prima aniversare a lui DS3 cu 80,000 de maşini
5 APRILIE 2011, 10:00
1,360
0
Citroen celebrează prima aniversare a lui DS3 cu 80,000 de maşini vândute într-un an
De Ilie Toma
0
In martie 2010 Citroen lansa pe piata modelul DS3, un Citroen cu totul special, care si-a dorit sa muste din felia segmentului premium compact, si mai ales din cea in care MINI domina preferintele clientilor care isi doreau ceva cu totul original.

La un an de la startul vanzarilor, proiectul celor de la Citroen poate fi numit cu siguranta unul de succes, cu 80,000 de unitati vandute, dandu-i o mare bataie de cap lui MINI, care a comercializat intr-un an 155,000 de unitati ale modelului sau hatchback. Este adevarat ca MINI detine in continuare pozitia de lider, iar vanzarile in 2010 au cunoscut o crestere, insa pentru un nou-venit in segment, Citroen DS3 s-a descurcat remarcabil.

Pentru a celebra primul an de succes, acum doua zile, aproape 200 de entuziasti din toata Europa, membri ai forumului DS3 Spirit, s-au intalnit in regiunea La Ferte Gaucher din Franta. Entuziastii au fos asistati si ghidati de oficialii Citroen, care le-au oferit si oportunitatea de a urca la volanului editiei DS3 Racing, pentru a simti performanta maxima din familia DS3. Desigur, evenimentul nu putea sa treaca si fara o parada plina de culori cu modelele DS3 ale entuziastilor.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!