Prima pagină  »  Ştiri  »  Business italian: Noul Fiat Ducato
11 MAI 2011, 08:39
2,259
1
Business italian: Noul Fiat Ducato
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Luna mai înseamnă pentru divizia de automobile comerciale a celor de la Fiat lansarea versiunii facelift a lui Ducato. Designul exterior nu a cunoscut modificări, însa interiorul şi partea tehnică au fost revizuite sesizabil.

Sub capota noului Ducato se regăsesc patru motoare noi turbodiesel MultiJet, cu injecţie directă, propulsoare care se conformează acum normelor Euro5. Puterile acestora variază între 115 CP şi 177 CP, şi pot fi cuplate la transmisii în 5 sau 6 rapoarte.

Interiorul lui Ducato a primit trei noi tipuri de tapiţerie, de la luxos până la practic şi accesibil – o abordare inedită în acest segment al automobilelor comerciale, zice Fiat. In interior îşi faca apariţia şi sistemele telematice „Blue&Me Nav” şi „eco:Drive Fiat Proffesional”, care vor asista şoferul în alegerea celei mai eficiente rute de deplasare.

Ducato a primit şi un nou sistem anti-derapaj, întitulat „Traction ”, care va ajuta vehiculul să evite pierderea aderenţei punţii motoare pe carosabil lunecos.

Noile motoare ale lui Ducato se dovedesc a fi şi foarte practice în exploatare: intervalele de deservire au fost majorate până la 48,000 km, iar consumul acestora s-a redus cu 15% în comparaţie cu motoarele Euro4. Volumele spaţiului util de încărcare a modelului italian variază între 8 m3 şi 17 m3.

Primul Fiat Ducato a fost produs în anul 1981, iar de atunci s-au vândut peste 2.2 milioane de exemplare, în decursul a cinci generaţii.
COMENTARII (1)
BMWPower.MD
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 11:00
nu stiu cat de bune sunt dar e plina ROmania de ele, toate firmele de transport au Fiat Ducato
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!